Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı vefat spor Tuzlaspor

24 Kasım Öğretmenler Günü İlçemizde Kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bugün Şalpazarı'nda düzenlenen programda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz, Atatürk İlk ve Ortaokulu bahçesinde ki Atatürk anıtına çelenk koydu. 


Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Töreni Çok Programlı Anadolu Lisesi konferans salonunda devam etti. Bahis severlerin hangisi olduğuyla ilgili meraklarını gideriyoruz.


24 Kasım Öğretmenler günü ile ilgili  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Öğretmenler arası ''Anı Yazma'' ile ‘’Herşeyimizsin Öğretmenim’’ konulu şiir ve kompozisoyon yazma yarışmasında birinci olanların eserleri okundu.


Şalpazarı Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans salonunda devam eden 24 Kasım Öğretmenler günü program da İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz’in 24 Kasım Öğretmenler günüyle ilgili yaptığı konuşmanın ardından Müzik Öğretmeni Nigar Kukuoğlu yönetimindeki Öğretmenler korosu eşliğinde türküler okundu. 


Şalpazarı Atatürk İlkokulundan geçtiğimiz Eğitim Öğretim yılında emekli olan Kazım Aksoy’a Hizmet Şeref Belgesi Plaketini verildi.


Programın akşamki bölümünde, Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği, Şalpazarı’nda görev yapan öğretmenlere Beşikdüzü Taka 61 Restaurant’ta canlı müzik eşliğinde bir yemek verdi.


Şalpazarı ÇPAL Müdürü Kemal Türkmen tarafından organize edilen ve Belediye Başkanı Refik Kurukız ile bazı daire amirlerinin de katıldığı yemekte öğretmenlere karanfil ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.