Öne Çıkanlar istanbul Harun Demir Sinlice Şalpazarı Engin Çırakoğlu

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102. yıl dönümü kutlandı.
18 Mart Çanakkale zaferinin 102 yıldönümü münasebetiyle Şalpazarı Atatürk Okulu bahçesinde düzenlenen program çelenk sunma, aziz şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. 

 

Doğancı Konferans salonun da  gerçekleşen program da ise, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Şalpazarı İlçe Jandarma Komutanlığından Astsubay Çavuş Selçuk Eker günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Slayt sunumu (18 Mart ile ilgili), Bayrak Şiiri, Çanakkale Destanı,Tiyatro, Bir Yolcu Şiirini 105 yaşındaki Ali Kılıçın sesinden dinletildi, Okul Öğrencilerinden Flüt çalışması, Müzik Öğretmeni Nigar Kukuoğlu yönetiminde solo türküler, Şalpazarı İlçesinde Şehitler konulu video slayt sunumu, gibi etkinliklerin ardından program sona erdi.

İlçemiz Kaymakamı Murat Beşikci, Garnizon Komutanı Mehmet Taşkın, İlçe Emniyet Amiri vekili Hüseyin Gürbüz, Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Murat Topkara, Şalpazarı Belediye Başkan’ı Refik Kurukız,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz, Belediye Başkan'nın yardımcıları bazı Gazi ve şehit yakınlarının yanı sıra Okul Müdürleri daire amirleri katıldılar.




banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.