Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

Tehlike Saçan Yol Tahribatı!



Şalpazarı-Acısu karayolunun
4. km.sinde, Geyikli Beldesi yol ayırımında, yaz aylarından beri gittikçe artan heyelan nedeniyle karayolu araç ve insanlar için tehlikeli bir durum almıştır. Özellikle Geyikli Beldesi’nden ana yola dönüşlerde bu tehlike daha da kaçınılmaz bir durum arz etmektedir. Anayolun yarısı olmadığı için özellikle büyük araçlar için dönüş ancak birkaç manevra ile yapılabilmektedir.

Şoför esnafı, bu yolun durumunu yetkililere söylediklerini, ancak emniyet kazıkları ile işaretlemekten öteye gidilmediğini ifade etmektedirler. Aslında gittikçe artan akıntı nedeniyle emniyet kazıklarının da altının boşalmış olmasından dolayı şoförler, yanılgıya düşerek aracı gevşek şeve kaptırmaktan korktuklarını ifade etmektedirler.

Geyikli’ye ayrılan yolun ve ana karayolunun alt kısımlarına duvar yapılması için gerekli girişimlerin bir an önce başlatılması talebinde bulunan halk ve şoför esnafı, durumun yetkililere iletilmesi talebinde bulunmaktadırlar.

Haber:  Abdullah GÜLAY  ([email protected])

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 12 yıl önce

Arkadaş konuşuyoruz sonra konuştu oluyor burası 1 yıldır böyle burdan siyasetçilerde geçiyor. İki kaymakamımızda görmüştür buranın halini. Buradan yüzlerce insan geçiyor ama gören yok müdehale eden yok. Karayolları Belekli yol ağzında taş kırsın ne diyeyim burası Bir Belediye giriş yeri Keşke Gazeteci arkadaşım buranın hemen karşısında neden yappıldığını anlayamadığımız şu 10 metrelik örme duvarıda gösterseydi. Ah Ülkem Ah hala siyaset uğruna bir yerler birşeyler yapılamıyorsa yazık çok yazık. Adamlar gittiler karşı duvarı taş fazla diye taşla ördüler Belde girişine kazma vuran yok.