Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

Şalpazarı'nda Trafik Sorunu Masaya Yatırıldı
Ramazan Bayramı ve Yayla şenliklerinin gelmesi ile gurbetçi vatandaşlarımızın memlekete akın etmesi sonucu Şalpazarı'nda yaşanan trafik sorununu bir nebze de olsa hafifletmek için Başkan Kurukız ve İlçe Emniyet Müdür Hasan Emecan ile beraberindeki Trafik Polis memurları bir toplantı yaptı.

Toplantıda İlçe içinde zorunlu olmadıkça araç park edilmemesi, esnafların kaldırım ve yolu engelleyecek tezgah açmaması gibi bir dizi tedbirler alınmasına karar verildi.

Başkan Kurukız yaptığı kısa açıklamada; "Şalpazarı Belediye Başkanı olarak belediye zabıtamızla, Emniyet Teşkilatımızla beraber bir dizi önlem aldık. Şenliklerde  ve bayram ziyaretlerinde İlçe içindeki görevlilere uyalım. Onların yönlendireceği yerlere araçlarımızı park edelim. İlçe esnafı ve ticari araç sahipleriyle beraber bir dizi çalışmalarda bulunduk. Bayram ve Şenlik zamanında ilçe trafiğine çözüm bulmaya gayret ettik. İlçe trafiğini rahatlatacak olan çevre yol tamamlanamadığından bir süre daha bu sıkıntıları yaşayacağız" diyen Kurukız sözlerini şöyle sürdürdü "Malumunuz yurdumuzda olduğu gibi Şalpazarı İlçemizde de yaklaşık olarak 45 gündür olumsuzluklara neden olan hava şartlarından dolayı yollarımız bozuldu. Bu bozulan yolların onarımını yapıyoruz. Ancak yeterli olmuyor. Bizlere de ilçemizde bulunan 11 bin nüfusa göre para aktarılıyor, yaz mevsiminde bu sayı 100 bini buluyor."

Çöplerimizi Toplama Yerlerine Bırakalım;

Başkan Kurukız, son olarak bayram ve yayla şenliklerine katılmak için gurbetten yada İlçe dışından gelen değerli halkımıza çevreye karşı duyarlı olmalarını ve çöplerin gelişi güzel olarak bırakılmasına özen gösterilmesini, çöp toplama yerlerine bırakılmasını istedi.



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.