Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Düzköy Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar

Şalpazarı'nda Nüfus Müdürlüğü Kasım Ayı İstatistikleri


Fotoğrafta görülen Şalpazarı Nüfus Müdürümüz sayın Adil Karabina, ilçemizdeki nüfus müdürlüğü verilerine dayanarak Kasım ayına ait  istatistikleri bizimle paylaştı. Sayın müdür, bundan böyle her ay sonu bu bilgileri bizimle paylaşmaya devam edecek. Sayın Karabina’ya çok teşekkür ediyoruz.

 

Adrese dayalı olan ilçemize kayıt yaptıranların sayısı 564.

 

Yeni doğanlar 114.

 

Evlenme 87

 

Ölüm 192

 

Boşanma  5

 

Haber ve fotoğraf: Mustafa Özcan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
elvan 12 yıl önce

hem haberi bize ulaştıranlara hemde sayın refik demire teşekkür ediyorum.1.ben sadece kasım ayı zannetmiştim.
2.1 aylık boşanma sayısı -zannetmiştim ki bu- beni çok endişelendirmişti.
3.Ayrıca istatistiki verilerin sosyal vakalarla birlikte daha fazla anlam kazandığını farkettim.
4,süreci iyi kavrayabilmek için aslında yıl yıl verilere ihtiyaç var. yayınlarsanız Memnun kalırız.
trabzon 2 milletvekilini boşuna kaybetmedii sanırım

Avatar
Refik DEMİR.Şalpazarı İlçe Nüfs.Müd. V.H.K.İşletmeni 12 yıl önce

arkadaşlar veriler öncelikle 11 aylık verilerdir. Yani 2011 yılının kasım ayı sonuna kadar ilçe nüfus müdürlüğümüzde tescil işlemleridir.. 2011 yılı içerisinde ölümlerin fazla oluşunun sebebi ise; bilindiği gibi ilçemizde 18-19 köyde yapılan tapu kadastro çalışmalarında hak sahiplerine dağıtılacak tapular sonucu; çok eski veya 10-15 yıl önce ölüp de, ölümü verilmeyen insanlar da kayıtlarda çıkmışlardır. bu kişilerin ölümleri tahkikat sonucu bu yıl içerisinde verildiği ve ayrıca genel müdürlüğün gönderdiği talimatta 90 yaş üstü kişilerin tek tek tespit edilerek yaşayıp yaşamadıkları muhtarlardan soruldu ve ölü kişilerin de olduğu ortaya çıktığından ölüm tescilinin doğum tescilinde daha fazla çıktığı bu yıl görüldü. saygılarımla....

Avatar
NABİ ÇÖMEZ 12 yıl önce

BİR ZAMANLAR TÜRKKİYE GENÇ NÜFUSUYLA ÖVÜNÜYORDU HAKEZA İLÇEMİZDE DE GENÇ NÜFUS GÖZLE GÖRÜNÜR BİR SEVİYEDEYDİ.ŞİMDİ NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNÜN AÇIKLADIĞI TABLOYA BAKINCA EYVAH EYVAH DİYORUM ÖLÜM DOĞUM ORANINI GEÇMİŞ HALBUKİ TAM TERSİ BİR SEVİYE DE OLMASI LAZIMKEN DURUM İÇLER ACISI. SAYIN BAŞBAKAN BOŞUNA DEMİYOR EN AZ ÜÇ ÇOCUK YAPIN DİYE.

Avatar
Mustafa KILIÇ 12 yıl önce

verier için sn.nüfus müdürümüze teşekkür ederim.ancak,ilginç olan ölümlerin doğanlardan daha fazla olması.yeni doğanlar isimleriyle yaşasınlar.rahmetli olupda aramızdan ayrılanlarada Allah'dan rahmet dilerim..