Öne Çıkanlar Dernekler dernek Ağasar Eğitim seti Ağırtaş

Şalpazarı^nda 112 hızır acil istasyonu hizmete girdi.
Bit tam donanımlı kara Ambulansı ile zaman zaman yoğun kışın yaşandığı Şalpazarı'nda 112 acil servisinin aksatılmadan 24 saat hizmet verebilmesi için 4x4 paletli ambulansın yer aldığı 112 hızır acil istasyonu hizmete girdi.

Törenle hizmete giren 112 hızır acil istatsonunun açılış törenine Şalpazarı Kaymakamı Cafer Sönmez, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti Şalpazarı İlçe başkanı Murat Topkara MHP Şalpazarı ilçe başkanı Pira Yaşar, CHP Şalpazarı İlçe başkanı Ünal Özen ve vatandaşlar katıldılar.

İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Özgür Vural; İlçemize sağlık hizmetleri açısından yapılabilecek en önemli faaliyetin 112 Acil Sağlık Hizmeti olacağını ve bununda gerçekleşmesinden duydukları memnuniyeti ifade etti. Ambulanslar ve 112 Acil Servis ekibiyle göreve hazır olduklarını söyledi.

Trabzon İl sağlık müdürü Dr. Mustafa Dereli'de yaptığı konuşmada; Ambulansların amacı dışında acil olmayan vakalarda çağrılmasının gerçek ihtiyacı olanlara hizmette gecikme durumu olduğunu vatandaşların hastalarını taşımak için değil acil vakalarda hizmet istemelerini istedi.

112 Acil Ekibinden yeni tam donanımlı kara Ambulansı ile 4x4 paletli  Ambulans ve içindeki ekipmanlar hakkında bilgi alan Kaymakam Cafer Sönmez yaptığı konuşmasında; ”İlçemizde 112 Acil Sağlık Hizmetleri konusunda bazı eksiklikler bulunmaktaydı. Hastaneye ait olan Ambulansımız hastayı 112 Acil Ambulansına nakletmek zorundaydı. Artık 112 Acil Ekibimizin İlçemize kazandırılması ile bu sorunda çözülmüş oldu. Yeni 112 Acil Ekibimiz ve Ambulanslarımız tam anlamıyla modern görünüme sahiptir. 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve bu istasyonun faaliyete geçmesi adına, buradaki tadilatın maddi boyutunu üstlenen İşadamı Sayın Hasan Kara beye huzurlarınızda teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum”, dedi.

Açılış töreninde Hacı İsmail Kara'ya yapmış olduğu maddi desteklerinden dolayı bir Plaket verildi.






banner124
Anahtar Kelimeler:
şalpazarı.agasar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.