Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Çepni

Şalpazarı Halk Eğitim Merkezi Kuaförlük alanında Föncülük kursu açtı.
Şalpazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı, yıl sonu yaz sezonunda Okullar hayat olsun Programı çerçevesinde, 02 Temmuz .2013- 26 Eylül.2013 Tarihleri arasında, 352 saat'lik kurs programında ve Kurs hocalığını Ayten Yanık'ın yaptığı 13 Öğrencinin katıldığı Kuaförlük alanında Föncülük kursu açıldı.

Buket Kayıkçı Terzi kursla ilgili yaptığı açıklamda; Programı açmaktaki hedefimiz Okulların kapanış ve açılış tarihleriyle paralel olarak yürümesini hedeflemiştik. O hedefiizi'de aşağı yukarı tutturduk.

6 saat üzerinden hafta'da 5 günün olarak düzenlemiş olduğumuz kurs'un en önemli amaçlarından bitanesi de yörede bulunan öğrencilerimize ve bayanlarımıza, kişisel bakım ve hijyen, s
anitasyon konusunda istedikleri hedeflere ve amaçlara ulaşmasını gerçekleştirmek. Yani kişi kendi kişisel bakımını ihtiyacını görmesi'ni hedefliyoruz. Öncelikle hedefimiz bu dedi.

İkinci bir hedefimizde yazın çocuklarımızın, bir sosyal uğraşısı ve becerisi olsun. Tabi kurs sonunda yaptığımız işi'de öncelikle belgelendiriyoruz. Muhakkak biryerde, bişekilde işinize yarar, kendi ihtiyacını karşılama'nın yanısıra dedi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.