Öne Çıkanlar istanbul Harun Demir Sinlice Hasan Keskin Şalpazarı

Şalpazarı EKST Derneği kahvaltılı istişare toplantısını yaptı.
Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Üsküdar Kirazlıtepe’de bulunan Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde kahvaltılı istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü öğretim görevlisi ve Milliyet Gazetesi yazarı Dr. Nihat Ali Özcan, Üsküdar Belediye Başkan yardımcısı Hilmi Türkmen, Tuzla Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Çabuk, MHP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Refik Kurukız, AK Parti Şalpazarı aday adayları Ahmet Yüksel Gülay, Muzaffer Bayraktar ve Necati Selvitop, Prof. Dr. Gökhan İpek, Prof. Dr. Turgut İpek, Trabzon Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, TÜSED Genel Başkanı Yüksel Yılmaz, Şalpazarı Dernekler Federasyonu (ŞALFED) Başkanı Semih Durmuş, ŞALFED'e Bağlı Dernek Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Beykoz Müftüsü Hüseyin Demirbaş ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Birlikte yapılan kahvaltının ardından konuşmalara geçildi ve ilk söz Dr. Nihat Ali Özcan’a verildi. Sözlerine Şalpazarı’nın Karakaya köyünde doğduğunu söyleyerek başlayan Özcan, zorluklarla geçen tahsil hayatından örneklere vererek eğitim olgusunun önemine vurgu yaptıktan sonra kendi branşı doğrultusunda yurt ve dünyada gelişen son olaylarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Daha sonra söz alan konuşmacılar, Şalpazarı’nın tek çıkış yolunun eğitim olduğu konusunda ittifakla görüş bildirerek kendi hayatlarından örnekler verdiler. Son olarak sahneye davet edilen Şalpazarı Belediye Başkan adayları da kısa selamlama konuşmaları yaptılar. Etkinlik dernek başkanı Hasan Keskin’in kapanış konuşmasıyla sona erdi.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.