Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Şalpazarı Dernekler Federasyonu'ndan Şalpazarıspor'a destek.
Şalpazarı Dernekler Federasyonu (ŞALFED) 13.01.2013 Tarihinde düzenlemiş olduğu kahvaltılı istişare toplantısında Şalpazarıspor'un sorunlarını masaya yatırdı.

Katılımın yoğun olduğu toplantıya ŞALFED Başkanı Köksal Durmuş, Şalpazarı 
eski Belediye Başkanı Mehmet Muhçu, eski ŞALFED Başkanları Harun Özdemir ve Ömer Karadeniz, Şalpazarıspor Kulüp Başkanı Ahmet Karaçoban ile ŞALFED'e bağlı Dernek Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda Şalpazarıspor Kulübü Başkanı Ahmet Karaçoban Şalpazarıspor'un sıkıntılarını anlattı.
Kulüp Başkanı Karaçoban Kulübün bir lokalinin olmadığını, sporcuların müsabakalara gidip gelirken bir araçlarının olmadığından ulaşım sorunu yaşandığını söyledi.

ŞALFED Başkanı Köksal Durmuş ile ŞALFED'e bağlı Dernek Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri yaptıkları değerlendirmede en kısa zamanda Şalpazarıspor'a destek amaçlı bir gece düzenlenmesine karar verdi.

Yapılacak gecenin tarihinin önümüzdeki günlerde belirleneceğini ve düzenlenecek olan gecenin tüm gelirlerinin Şalpazarıspor'a tahsis edilerek Şalpazarıspor'a destek olacaklarını belirttiler
.






Foto: Turan Uzun.





banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.