Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

Şalpazarı Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor
Başkan Fehmi Cengiz, bir dönem belediye başkanlığı yapıp ayrılacağını bir defa daha vurguladı ve özetle şu açıklamalarda bulundu. 

“İlçemiz içinden geçen karayolunun Kısıkköprü’den ayrılıp şehir dışına çıkması konusunda hayli gayret sarf ettik. İlçeden ayrılan yol çalışması da yılbaşından itibaren başlayacak. Kireç mahallesini Çamkişir mahallesine bağlayacak köprünün inşaatı da tüm hızıyla devam ediyor. Köprünün Kireç ayağında bulunan Kazım Dural’a ait arsa istimlak edilerek genişletme yapılmıştır. Ayrıca göreve geldikten sonra dört yerde daha istimlak yaparak şehrin yapısında düzenlemeler gerçekleştirdik. 

Kalecik mahallesinden İzmiş’e yeni bir yol yapılıyor ve bu yol 20 gün gibi kısa bir sürede hizmete girecek. İlçemizdeki konut projesi dahilinde devam eden inşaattan mevcut karayolunun konutlardan uzaklaştırılması için emniyet binası önünden ek bir yol ayrımı yapılacak, bunun da resmi anlaşması gerçekleştirildi. 

Şalpazarı girişinde bulunan ve çeşme önü diye tabir ettiğimiz iki tane 208 m2 alan istimlak edilmiştir, buraya yapılan park Şalpazarı’nın dereyi izleyen Boztepe'si olacak.” 

Sayın başkana “belediye başkanlığı görevinden sonra milletvekili seçimlerine girmeyi düşünüyor musunuz?” diye sorduğumuzda böyle bir düşüncesi olmadığını söyledi ve sözlerini “Şalpazarı benden hizmet bekliyor” diyerek noktaladı. 


 







Haber ve fotoğraflar: Mustafa Özcan

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa KILIÇ 12 yıl önce

başkanımız haklı bizlerin desteğiyle buraya geldi.hoş geldi sefalar getirdi ancak,bişeyler yapmak için uğraş vermesine her zaman destek verdiğimizi bilmesini isterim.
sağı solu istimlak etip,köpü yapmaya kalkışması bile muhteşem.amaaaaaa:
öncelikle kendi mahallesinin yolunu yaptırmasını rica ediyorum.makam aracıyla gidip gelirken arcına verdiği zarardan dolayı hiç mi vicdanı sızlamıyor başkanın?
ya mahalle sakinlerinin hergün gidip geldiği yoldan eşşek bile geçmeyeceğini nasıl hesaba katmaz.
şöyle bir baksın başkanımız merkez mahallesinin yolunu diğerleriyle karşılaştırarak.bir sebebi mi var diye aklıma geliyor yaptırmamasının.evet bence varr oomalıda.
demekki başkanımıza kendi mahallesinden birtek oy bile verilmedi.
hizmet edilecekse,ayrım yapmadan olmalıdır.
saygılarımla sn başkanımız,sn dayıcığım...