Öne Çıkanlar Binali Yıldırım 3150 TL İstiklal Marşı Aktaş Yaylası Derneği Samsun

Şalpazarı-Acısu Karayolunda Trafik kazası.
Bu gün saat 15:00 sularında İlçemiz'e bağlı Sayvançatak Köyünden Mehmet Özdin yönetimindeki 61 PA 138 Plakalı özel araç Dereköy Mahallesi, Dereköy Değirmeni mevkinde, Yolun kaygan olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Değirmen'in bendi'ne uçtu.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Özdin, Fatma Özdin ve Elmas Gören isimli Üçkişi'nin yaralandığı kaza'da, yaralılar önce Ambulans ile Şalpazarı Hastahanesine kaldırıldı. Burda yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Vakfıkebir Devlet Hastahanesine sevk edildi.

En son aldığımız bilgiye göre, Vakfıkebir Devlet Hastanesine sevk edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu yapılan kontrollerden sonra bir süre müşahede altında tutularak taburcu edilecekleri bildirildi.












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bilal Özdin 10 yıl önce

Allah acil sifalar versin

Avatar
Asim Turkmen 10 yıl önce

Cok gecmis olsun. Allah sifalar versin.

Avatar
muzaffer cinkaya 11 yıl önce

Gecmis olsun

Avatar
HÜSEYİN CİNKAYA 11 yıl önce

ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
RABB(cc)'im ACİL ŞİFALAR VERSİN

Avatar
sahra özdin yamac 11 yıl önce

Canım Annem ve babama geçmiş olsun YÜCE RABBİM onları başımızdan eksik etmesin AMİN

Avatar
Ali yamaç mamacu 11 yıl önce

Geçmiş olsun