Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Ağasar Kadırga İlçe

Kutlu Doğum Haftası Kutlandı.
Şalpazarı İlçe Müftülüğünce, Peygamberimiz Hz.Muhammed (S.A.S.)'in doğum yıldönümü münasebetiyle hazırlamış olduğu “Kutlu Doğum Haftası” kutlama programı Şalpazarı Dereköy Mahallesi,Yeni Cami Altı Konferans salonunda yapıldı.

Kutlu Doğum Haftası kutlama program'ı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.
Hasan Durmuş’un Kur'an-ı Kerim okumasıyla devam eden program, İlçe Müftü Vekili Mustafa Çakır'ın Hz.Peygamber (S.A.V) ve İnsan Onuru hakkında yaptığı açılış konuşması'nın ardından, Diyanet İşleri Başkanlığının hazırlamış olduğu slayt gösterisi yapıldı.

İmam-Hatipler, Cengiz Bayraktar, Cevat Bayraktar, Adem Teri ve Mustafa Alıcı'dan oluşan  İlahi Gurubu'nun söyledikleri ilahileriden sonra, İl Vaizi Mehmet Ali Topal yaptığı konuşmada, Hz.Peygamber (S.A.V) ve İnsan Onuru başlıklı konuşmasında, Hz.Peygamberimiz’in hayatı, insanlara bakışı, davranışı, ahlakı ve insanlara gösterdiği sevgi ve saygıyı anlattı. Vaiz Mehmet Ali Topal okuduğu veda hutbesinden sonra, yaptığı dua ile konuşmasını bitirdi.




Emekli Müftü Abdurrahman Küçük'e İlçemiz'de yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Kaymakamı Zihni Yıldızhan bir Onur Plaketi takdim etti.

Emekli Müftümüz Abdurrahman Küçük; Aldığı plaketten çok büyük gurur duyduğunu ve Şalpazarından ve Şalpazarlılardan ayrılmanın çok zor olduğunu söyleyerek herkese teşekkür etti.

Programa İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, İlçe Jandarma Komutanı Selahattin Ural, İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, Beşikdüzü Müftüsü Ömer Tütüncü, Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Kabataş, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Günay, CHP İlçe Başkanı Ünal Özen, İlçe Müftü Vekili Mustafa Çakır, Mal Müdürü Ahmet Kandil, Cok Programlı Lise Müdürü Kemal Türkmen, Şalpazarı Kütüphane Müdür'ü Sami Kayar, Tarım İlçe Müdürü Reşat Baş, İmam-Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Karaçoban ve vatandaşlar katıldı.







banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.