Öne Çıkanlar Şalpazarı Erol Yanık Ağasar Rize Mevsimlik işçi

Kaymakam Yıldızhan Doğancı İlk ve Orta Okulunu Ziyaret Etti
Kaymakam Yıldızhan yapmış olduğu ziyaretinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından, yaptırılan, İstinat duvarı, parke ve korkuluk gibi Okul'un çevre düzenleme ile okul içinde yapılan kalorifer kazanı, okul'da yapılan tadilat çalışmalarını inceledi.

Öğrencilerle'de görüşen Kaymakam Yıldızhan, öğrencilere ne gibi sorunları olduğu ve nasıl çözülebileceği hakkında fikir alışverişinde bulundu. Servis ve yemek hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını sordu. Kaymakam Yıldızhan son olarak, Okul Müdürü ve öğretmenler ile bir toplantı yaparak  okulun durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Yıldızhan, Eğitim ve Öğretim seviyesini yükseltmek anlamında ne gerekiyor ise yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Ayrıca Kaymakam Yıldızhan önümüzde'ki günlerde 8.sınıfların girecek oldukları merkezi ortak sınav ile ilgili öğrencilerin bilgi sahibi olup olmadıklarını hakkında bilgi aldı. Sınavda başarılı olan öğrencileri bizzat ödüllendireceğini söyledi. Bu sınav ile ilgili çalışmaların daha ehemmiyetli yapılması hususunda öğretmenlere uyarılarda bulundu.










banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.