Öne Çıkanlar Binali Yıldırım 3150 TL İstiklal Marşı Aktaş Yaylası Derneği Samsun

Hilmi Türkmen'den Sütpınar Kur'an Kursu'na...


Nisan ayı başında vefat eden babası Hacı Mustafa Türkmen'in cenazesi münasebetiyle Sütpınar Kur'an Kursu'nu ziyaret eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilere çeşitli nasihat ve tavsiyelerde bulunan Başkan Türkmen, öğrencilerin de fikir ve görüşlerini alarak isteklerinin olup olmadığını sordu. Öğrenciler de eşofman, spor ayakkabısı ve basketbol topu talep ettiler. Bunun üzerine Başkan Türkmen de 35 Kuran kursu öğrencisine birer takım eşofman, spor ayakkabısı ve basketbol topu gönderdi. Spor malzemelerine kavuşan öğrenciler Başkan Türkmen'e teşekkür ettiler.

Sütpınar Kur'an Kursu sorumlu müdürü Seyfullah Fettahoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

''Hayır sever Şalpazarı halkımızın desteğini her zaman yanmızda hissederek yüzüne Kur'anı Kerim okuma yarişmasında Trabzon'da dereceye girdik. Daha ilk yıldan elde etmiş olduğumuz bu başarı inşallah kursumuzun eski başarılı günlerine döneceğinin işareti olur. Kursumuza maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen saygı değer Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen bey de kursta okuyan öğrencilerimize eşofman takımı, spor ayakkabısı, kursumuza duvar saati ve spor malzemeleri hediye etti.

Sütpınar Kur'an Kursu derneği ve çalışanları olarak sayın başkanımıza, ekibine  ve kursumuza desteğini esirgemeyen hayır severlere kalbi muhabbetlerimizi sunuyor, canı gönülden teşekkür ediyoruz''.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.