Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Güdün Mahallesi Grup Yolunda BeklenenTehlike!
Özellikle yolu bilmeyen büyük araç sürücülerinin bu yoldan geçişlerinde her an yolun çökmesi ile yaşanacak kazada can kaybının yaşanabileceğini söyleyen Mahalle sakinleri, "Bu yolun yapılması için can kaybı mı olması gerekiyor? Önümüz kış, yağacak olan yağmurların ve karın yolun altının daha da oyulmasına neden olacak. Yağan kar sonucu kapanan yolun açılması çok zor olacağı için. Taşımalı sistemle okula gidecek öğrenciler okula gidemeyecek.

Bu yol sadece Güdün ve Tepeağzı'nın değil Pelitçik, Kabasakal gibi diğer çevre mahallelerin de kullandığı bir yoldur. Geçen yıl yaşanan sel felaketinde yıkılan yolun afet tespit çalışmalarda acil yapılacaklar listesine alınmasına rağmen, bir uyarı levhası veya emniyet şeridi bile çekilmedi. Aylardır kimse bir şey yapmıyor. Yol genişletme çalışması için istimlak yapılıyor. Zaten dar olan bu yolun daha geniş yapılması için arazi sahipleri de hiç bir maddi talebi olmadan yolun genişletilmesi için gereken hassasiyeti gösteriyor
."

Bizzat Tepeağzı Mahallesi Muhtarının Büyükşehir Belediye Başkanı'na verdiği dilekçeye, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerine, Fen İşleri Daire Başkanlığı'na, İlçe Başkanı Murat Topkara'ya defalarca bildirilmesine rağmen hiçbir sonuç alınamadığını söyleyen Mahalle sakinleri, tehlike arz eden yolla ilgili endişelerini dile getirerek yetkililere sesleniyor ve Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olan bu grup yolunun bir an önce yapılmasını istiyorlar.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.