Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL

Geyikli Lügütdü Mahallesinde Trafik Kazası ucuz atlatıldı.
Edinilen bilgiye göre, bu gün saat 14:30 civarında, Geyikli Beldesi-Lügütdü mahallesinde meydana gelen kaza da Şalpazarı'ndan Lügütdü mahallesinede ki evi'ne giden Ali Kıran'ın kullandığı 61 EC 935 Plakalı özel araç, Lügütdü mevkinde Freni'nin patlması sonucu yaklaşık 100 m'lik mesafeyi tarlada 4 lastik üzerine gittiği ve sora iki takla atarak Fındık bahçesinde bulunan Ihlamur ağacına takılarak durduğu belirtildi.

Kaza sırasında araçta bulunan, Adile Kıran, Fedaker Özkılıç, Sabriye Özkılıç isimli yolcuların, Şalpazarı Hastahanesine kaldırldı. Yapılan muayeneler sonucunda ufak tefek sıyrıklar dışında birşey olmadığı ve sağlık durmlarının iyi olduğu belirtildi.






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yukser diner 10 yıl önce

Gecmis olsun