Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Kadırga Ağasar ŞALFED

''Çorum'un Osmancık ilçesinde trafik kazası''




Çorum'un Osmancık ilçesine bağlı Karaköy yakınlarında meydana gelen trafik kazasında İlçemize bağlı Kuzuluk Köyünden 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 17.08.2012 Cuma günü akşam saatlerinde İstanbul'dan Trabzon istikametine gitmekte olan Şalpazarı Kuzuluk Köyünden Hikmet Söyler (Tırıngu Kazım'ın oğlu) yönetimindeki 34 ZY 3658 plakalı araç, Osmancık'a bağlı Karaköy yakınlarında aracın kontrolden çıkarak yol kenarındaki istinat duvarına çarpması sonucu hurdaya döndü.

Araç sürücüsü Hikmet Söyler (45) ile eşi Sercan Söyler (40), kızı Güldanur Söyler (12) ve Hikmet Söyler'in damadı olan Tanju Öztürk (23) ile eşi Derya Öztürk (20) ve 4 aylık bebekleri Ecrin Su Öztürk yaralandılar. Araç içinde sıkışan yaralılar, Osmancık itfaiyesi kaza kırım ekibinin çıkarmasının ardından Osmancık'tan, Kargı'dan ve Hacıhamza'dan gelen ambulanslar ile Osmancık Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Sağlık durumları ciddiyetini koruyan yaralılardan Hikmet Söyler, Sercan Söyler, Güldanur Söyler ve Derya Öztürk Osmancık Devlet Hastanesi Acil Servis'te yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum'a sevk edildiler.

Edinilen son bilgiye göre Derya Öztürk'ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

''Şalpazarı Haber'' Ekibi olarak ''Kazada yaralananlara Hikmet Söyler, Sercan Söyler, Güldanur Söyler, Tanju Öztürk, Derya Öztürk, Ecrin Su Öztürk  geçmiş olsun dileklerimizi iletir en kısa zamanda sağlıklarına ve sevenlerine kavuşmalarını temenni ederiz''. 



















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.