Öne Çıkanlar Bahri Beldüz oto boya Şehit yakınları ve gaziler Binali Yıldırım Çarşamba

Beklenen İmam Göreve Başladı.

 Şalpazarı’nın en büyük köylerinden birisi olan Üzümözü’nün Zengintaşı mevkiinde bulunan camiye sonunda devlet tarafından resmi olarak imam tayin edildi. Zengintaşı cami imamı Düzköy muhtarı Şaban Yılmaz’ın oğlu Adem Yılmaz oldu. 

Adem Yılmaz 17.07.1974 Şalpazarı doğumlu olup Samsun İlahiyat Fakültesi mezunu. Okulu bitirdikten sonra 10 yıl kadar Almanya’nın Hannover şehrinde imam-hatiplik görevinde bulunan Adem Yılmaz, askerlik görevini yerine getirdikten sonra ilk görev yeri olan Üzümözü’nün Zengintaşı camisinde göreve başladı.  

Adem Yılmaz hocamıza bu hayırlı görevinde biz de başarılar diliyoruz.  




Haber ve fotoğraflar: Mustafa ÖZCAN


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat yılmaz 13 yıl önce

sende bu azim ve hırs var olduğu sürece imamlıği bir yana bırak T.C.BAŞBAKANLIĞI bile yaparsın.Bu görevinde başarılı olacağına cani gönülden inanıyorum.ALLAH utandırmasın diyorum.

Avatar
gülhan demirbas 13 yıl önce

mahallemıze hayırlı ve ugurlu olsun kadrolu bır ımama ıhtıycıvardı mahellmızın sonunda oldu.

Avatar
AYHAN AYDEMİR 13 yıl önce

selamün aleyküm adem kardeş görevinde başarıların devamını dilerim allah utandırmasın dularını üzerimizden eksik etme allahın selamı üzerine olsun

Avatar
murat akkan 13 yıl önce

Adem yilmaz hocamiza misburg cemaatine verdigi hizmetlerden dolayi tesekkürlerimi bir borc bilir kendisine yeni görevinden dolayi basarilar dilerim.ALLAHa emanet ol hocam.

Avatar
agasarlı 13 yıl önce

Hayırlı olsun, Hocamı futbol oynadığı yıllardan tanıyorum, sadık bir dost, değerli bir arkadaş, başarılar, yeni görev yerinde...

Avatar
sevde 13 yıl önce

Kuvvetli bir kariyeri olan bir hocamız atanmış .4 yıl ilahiyat üstüne 10 yıllık yurt dışı hizmetleri tecrübesi.. Üzümözü köyüne hayıslı olsun diyorum. Hocamızından da Güzel ve farklı hizmetlerle kendinden sürekli bahsettirmesini bekliyoruz.Halkımızın buna gerçekten ihtiyacı bulunmaktadır. İnşaallah kendini ezan ve namazla kısıtlamaz.

Avatar
mussafa 13 yıl önce

hayırlı olsun ve yeni imam arkadaşımıza başarılar dilerim