Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu Şehit yakınları ve gaziler

Akçiriş Çarlaklı Yolu Trafiğe Kapandı

Şalpazarı İlçemize bağlı Akçiriş & Çarlaklı mahallerinin ulaşımını sağlayan yol 02.11.2014 Pazar akşam saat 19.00 sularında Karacuğun viraj güzergahında taş ve toprak kütlelerinin heyelana dönüşmesiyle yolu trafiğe kapattı.

Akçiriş & Çarlaklı yolu’nun trafiğe kapanmasının ardından Akçiriş Mahalle Muhtarı Selçuk Usta ve Çarlaklı Mahalle Muhtarı Mehmet Zeki Özkan toprak kaymasının yaşandığı alana geldi. Şalpazarı Belediyesi’ne ait iş makinasıyla yolu tek şerit üzerinden açmaya çalıştı ancak gece oluşundan ve kayan kütlelerin büyük olmasından dolayı yeterince başarılı olamadı.

Toprak kaymasının yaşandığı alanda ulaşım tek yönlü açıldı ancak daha ileri kısımdaki yol tahribatından dolayı yol trafiğe kapalı durumda.  

Telefonla görüştüğümüz Akçiriş Mahallesi Muhtarı Selçuk Usta, bize şu açıklamada bulundu. “Ben köydeydim. Akşam saatlerinde söz konusu mevkide heyelan meydana geldiğini haber verdiler. Ben de oradan biraz önce geçmiştim, demek hemen ardımızdan olay meydana gelmiş. Hemen Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ı aradım ve yardım istedim. Bana 20 dakika içinde iş makinasının geleceğini söyledi. Gerçekten de 20 dakika sonra geldiler ve gece karanlığında şiddetli yağmur altında çalışmaya başladılar. Temizlenmesi gereken alan geniş olduğu için bir araba geçecek kadar yol açıldıktan sonra kendilerine yarın devam edebileceklerini söyledim






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemil Şener 9 yıl önce

Dedelerimizin yurduna, akrabalarımıza Düzceli hemşehriniz olarak, geçmiş olsun diyorum. Bir kaza ve can kaybı yaşanmaması sevindirici. Muhtarlar Selçuk Usta ve Mehmet Zeki Özkan beylere de selamlarımı iletiyorum.

Avatar
saygı özkan 9 yıl önce

Gecmis olsun köyüm carlaklıya ve akkirişe.