Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları yapıldı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri ilçemizde saat 9:30 da Atatürk anıtına çelenklerin konulması ile başladı.




Programın diğer bölümü ise saat 10:00 da Şalpazarı Çok Programlı Lisesi bahçesinde yapıldı. Program kapalı bir hava ile başladı ve bitime az bir süre kala öğrenciler ve programa katılanlar yağmurdan ıslanmaktan kurtulamadılar. Yağmurdan dolayı programın ödül töreni ÇPL konferans salonunda yapıldı.

Öğrenciler gösterileri ile izleyicilere güzel bir görsel şölen sundular. Program saygı duruşu , istiklal marşı ve ilçe milli eğitim müdürü İrfan ERTAV’ın konuşması ile açıldı.

Kutlama etkinliklerine ilçemiz kaymakamı Soner ZEYBEK, Karakol komutanı Selahattin Ural, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz ve protokol üyeleri eksiksiz katıldılar.

Çok Programlı Lise, İmam Hatip Lisesi ve Ayten Yılmaz Sağlık Meslek öğrencileri konuşma ve şiirlerle programa katılmışlar; halk oyunları, jimnastik grubu, erkek ve kız gösteri grupları ile Çok Programlı Lisesi öğrencileri programa renk katmışlardır.















Haber: chemist

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.