Öne Çıkanlar vefat mahalle Ali Tulumen Ali Küçük Gümrükçüoğlu

Hilmi Türkmen'den teşekkür kahvaltısı

Kahvaltıya Makedonya Anayasa Mahkemesi üyesi Salih Murat, Makedonya Türk Sivil Toplum Teşkilatları Birliği Başkanı Tahsin İbrahim, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Murat Topkara, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Bayraktar, Şalpazarı Eski Belediye Başkanı Mehmet Muhcu, Şalpazarı AK Parti Eski İlçe Başkanı Metin Günay, AK Parti Trabzon İl Teşkilatından Ali Küçük, ŞALFED Genel Başkanı Semih Durmuş, Beykoz Müftüsü Hüseyin Demirtaş ve STK başkan ve yöneticileri katıldı. 

Müftü Hüseyin Demirtaş’ın yaptırdığı yemek duasının ardından programın sunuculuğunu yapan Erol Yanık’ın açılış konuşmasının ardından davetlilerin konuşmalarına geçildi. Mikrofona gelenlerin hepsi bir önceki gün gerçekleştirilen düğün töreninin güzelliğinden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımından duydukları memnuniyeti dile getirerek Hilmi Türkmen’e teşekkür ettiler, minnet duygularını dile getirdiler. 

Makedonyalı misafirler de konuşmalarında Türkiye’nin kendileri için ne kadar önemli olduğunu ve Türkiye’nin iyiliğinin kendi iyilikleri anlamına geldiğini vurgulayarak onlar da Hilmi Türkmen’e teşekkür ettiler. Son sözü alan Başkan Hilmi Türkmen de davetlilere teşekkür ederek, konuşmalar arasında şakayla karışık ortaya çıkan Makedonya ziyaretinin önümüzdeki bahar aylarında gerçekleştirilebileceğini söyleyerek hazırlıklara başlanmasını istedi. 

Kahvaltılı toplantı davetlilerin başkan Hilmi Türkmen’le toplu hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Erata 10 yıl önce

Ağasarın Tepesi Son Sözü Söyledi hepberaber elele Şalpazarına Hizmette Hilmi Başkan Ne Derse o Refik Başkanda Teşekkür Etti