Öne Çıkanlar vefat Ali Tulumen Ali Küçük Gümrükçüoğlu Hatice

Eğitim Derneği'ne ilk kurumsal ziyaret...



Fidanbaşı Köyü Kültür, Yardımlaşma Ve Kalkındırma Derneği Başkanı Salih Kanbut ve yönetim kurulu üyesi Ali Özdemir, Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği’ni ziyaret etti. Salih Kanbut ve Ali Özdemir “hayırlı olsun” dileklerini iletirken ev sahibi başkan Hasan Keskin’e çiçek hediye ettiler. 

Misafirlerini kurucu başkan yardımcısı Bülent Şirin’le birlikte ağırlayan başkan Hasan Keskin, bu ziyaretin kurumsal anlamda Şalpazarı Eğitim Derneği’ne yapılmış ilk ziyaret olduğunun altını çizerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Salih Kanbut ile Ali Özdemir’e teşekkür etti. 

Şalpazarı’nın iki toplum kuruluşu mensupları daha sonra dernekler, Şalpazarı’nın sorunları ve çözüm yolları hakkında uzun süre sohbet ettiler.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.