Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

Vakfıkebir Devlet Hastanesinde Yeni Uygulama Başladı.
Vakfıkebir Devlet Hastanesinde yeni bir uygulamaya geçildi. 5 Ekim 2013 tarihinden itibaren Hafta sonu uygulaması adı altında, Cumartesi günleri “5” poliklinik de muayene hizmetine başlandı.

Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mustafa Aydın konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi; Vakfıkebir Devlet Hastanemizde 5 Ekim 2013 tarihinden itibaren hafta sonu mesaisine başlanmıştır. Hafta sonlarında Dâhiliye Polikliniği, Çocuk Hastalıkları Polikliniği, Genel Cerrah Polikliniği, Ortopedi ve Üroloji Polikliniği açık olacaktır.

Toplam 5 poliklinik dalında Cumartesi günleri saat 10.00 ile 14.00 saatleri arası poliklinik hizmeti verilmeye başlanmıştır. Ayrıca Endoskopi hizmeti de verilmektedir. Ameliyathane ve Laboratuar da aktif olarak çalışmaktadır. Tüm vatandaşlarımızı da Cumartesi günleri bu 5 poliklinikten yararlanmak üzere hastanemize bekliyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.