Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL

Geçmiş olsun Şevki Karadağ
Çamakiriş Mahallesi sakinlerinden ve Samsun'da ikamet eden Şevki Karadağ Bu sabah (12.01.2013) Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Başarılı bir böbrek nakli ameliyatı olmuştur.

Şevki Karadağ'ın eşi ile yaptığımız görüşme sonucu aldığımız bilgiye göre Şevki Karadağ'ın böbrek nakli için beklediğini ve gece 03:00'lerde Hastane'den aranarak uyumlu böbreğin bulunduğunun bildirilmesi ile hastaneye yatan Şevki Karadağ bu sabah (12.01.2013) yapılan tetkikler sonunda, dört saatlik böbrek nakli ameliyatının çok başarılı geçtiğini, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu ve tüm sevenlerin dualarını beklediklerini söyledi.

Şevki Karadağ: 0535 416 31 19

Şalpazarı Haber Ekibi olarak, Şefki Karadağ'a acil şifalar dileriz.













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şevki KARADAĞ 11 yıl önce

Beni bu süreçte destekleyen ve dualarını hiç bir zaman esirgemeyen değerli dostlarıma çok teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun.

Avatar
yakup özer 11 yıl önce

gecmıs olsun dıleklerımızı ıletır allahtan acıl sıfalar dılerız [ yakup ve fıkrıye özer]

Avatar
Ali Birinci. 11 yıl önce

geçmiş olsun kardeşim, ziyaretine gittim çok iyi gördüm. allah şifalar versin..

Avatar
Hüseyin Cengiz 11 yıl önce

gecmiş olsun allah acıl şifalar versin

Avatar
Şevki Şekerci 11 yıl önce

sanırım bir transplantasyon sözkonusu..böbrekmi ..çok geçmiş olsun adaş.acil şifalar dilerim

Avatar
Musafa Yamaç 11 yıl önce

geçmiş olsun şevki kardeş acil şifalar dilerim

Avatar
Hayrullah Özdemir 11 yıl önce

Geçmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsun

Avatar
Mehmet Usta 11 yıl önce

bende acil şifalar diler normal hayata dönmesini allahtan diler şaşlpazarına selam ve sevgilerimi iletirim yazın görüşmek üzere hoşçalınız