Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

Samsun Şalpazarı Ağasarlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gecesi Yapıldı..


Merkezi Samsun’da bulunan Şalpazarı Ağasarlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, 3 Mart Cumartesi akşamı 6. gecesini düzenledi. Geceye Samsun’da yaşayan ve başta Şalpazarı olmak üzere il dışından gelen Şalpazarlıların büyük ilgisi vardı.

Gecede Şenol Çakır-Necmi Cinal, Ağasarlı Zehra, Yaylacı Halil, Ali Şaş, Umut Ayvaz ve Cesarettin Yamaç (Cesi) sahne aldı.

Protokol davetlileri ise Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Trabzon Şalpazarlılar Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Dereği Başkanı Turgut Kahraman, Aktaş Derneği Başkanı Mehmet Sayal, Samsun Tekkeköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde veteriner hekim olarak görev yapan İsmet Karabayır, İzmir Ağasarlılar Dernek Başkanı Mustafa Yamaç, İzmir Kadırgalılar Dernek Başkanı Recep Toprak ve AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay katıldılar.






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet SAYAL 12 yıl önce

Samsun ağasarlılar derneğimizin düzenlemiş olduğu muhteşem gecede bulunmaktan onur duydum.Geced,görmediğimiz yüzleri gördük, duymadığımız sesleri duyduk.İnanılmaz misafirperverlik gördük.Çok güzel anılarla ayrıldık.Görmüş olduğum ilgiden ve alakadan dolayı başta Nurettin Başkan olmak üzere yönetim kuruluna,lokal işletmecisine, bayan komisyonu bacılarımıza,geceyi renklendiren sanatcılarımıza Ağasarlı hemşerilerime,ağasarımızın değerli dostlarına,maddi manevi katkıda bulunan bürokratlarımıza ve işadamlarımıza ayrı ayrı teşekkür eder bir başka etkinliklerde buluşmak dilek ve temennisi ile sevgilerimi ve selamlarımı sunarım..

Avatar
Şenol KARABAYIR 12 yıl önce

Gecemize, uzaktan ve yakından gelen misafirlerimize, soğuk ve kar yağışına rağmen gelip bizleri yanlız bırakmayan tüm hemşerilerimize, bizlere muhteşem bir geçe yaşatan tüm sanatçı dostlarımıza DERNEĞİMİZ ve Şahsım adına sonsuz teşekkürler eder sağlık dolu günler dilerim.

Avatar
şevki karadağ 12 yıl önce

Çetin kış şartlarında gecemize uzaktan ve yakından katılan bütün hemşehrilerimize yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum.inşallah 7.gecemizde bir araya gelmek ümidiyle.