Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Adem Yazıcı Fikret Usta 7. Gençlik Festivali

Şalpazarı her yönüyle Trabzon etkinliklerinde
Her yönüyle Trabzon Etkinlikleri 5 Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde Başladı. 19-22 Şubat Tarihleri arasında devam edecek olan etkinliklere ilk gün yoğun bir ilgi gösterildi. Şalpazarı Kaymakamlığı ve Şalpazarı Belediyesi'nin katkılarıyla Şalpazarı’nı tanıtmak amacıyla açılan stand da bu ilgiden payını fazlasıyla aldı.
 
Standı çok sayıda siyasetçi ve bürokrat ziyaret ederken Şalpazarı İlçe tarım Müdürü İsmet Karabayır ve yöresel kıyafetli bayan görevliler ilgiden son derece memnun oldular. Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Asım Aykan ve Cevdet Erdöl, AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Trabzon İl Başkanı Volkan Canalioğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve Trabzon Valisi Recep Kızılcık standın başlıca ziyaretçileri arasındaydılar. Şalpazarı standı sadece siyaset ve bürokratların değil, halkın da yoğun ilgisine mazhar oldu.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.