Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar Goşkinu

Dorukkirişlilerden Eğitime Katkı Gecesi

Geceye Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, yardımcıları Hilmi Türkmen ve Ali Rıza Şenbabaoğlu, Üsküdar AK Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Metin Günay, Geyikli eski belediye başkanı Ahmet Yüksel Gülay, Dorukkiriş Muhtarı İlhan Karaman, ŞALFED Genel Başkanı Köksal Durmuş, ŞALFED eski başkanı Muzaffer Bayraktar, ŞALFED yöneticileri ile İstanbul’da faaliyet gösteren Şalpazarı dernekleri başkan ve yöneticileri ve İstanbul’da yaşayan Dorukkiriş ağırlıklı Şalpazarlılar katıldılar. 

Ünlü şovmen ve sunucu Necati Selvitop’un kendine özgü sunumuyla renklendirdiği gece kemençe sanatçısı Öner Gülbahar’ın sahne almasıyla başladı. İhtiyar delikanlılar-genç delikanlılar ekibinin birlikte sunduğu horon gösterisinin ardından Dorukkiriş Köyü Derneği kız folklor ekibinin gösterisi büyük alkış aldı. Ardından Cesarettin Yamaç (Cesi) sahneye çıktı ve davetlilere keyifli dakikalar yaşattı. Horona Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara da katıldı.

 

Daha sonra protokol bölümüne geçildi. Necati Selvitop dernek yönetimini sahneye davet ederek mikrofonu başkan Semih Durmuş’a verdi. Semih Durmuş, bugüne kadar 1994’te kurulan derneklerinin kuruluş günü kutlaması mahiyetinde düzenledikleri gecenin bu sene “eğitime katkı” adı ve amacıyla düzenlendiğini söyleyerek dernek faaliyetleri hakkında bilgiler ve birlik beraberlik mesajları verdi. Şalpazarı AK Parti İlçe başkanı Metin Günay, Geyikli eski belediye başkanı Ahmet Yüksel Gülay, Dorukkiriş köyü muhtarı İlhan Karaman ve Üsküdar Belediye Başkan yardımcısı Hilmi Türkmen’in kısa selamlama konuşmalarından sonra mikrofona davet edilen Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara alışılmış konuşmasıyla davetlilere Acısu’dan Kadırga’ya uzanan güzergahta nostaljik bir yolculuk yaptırdı, çocukluğunda Trabzon’un bir ilçesinde okuduğunu ve Trabzonspor kongre üyesi olduğunu tekrarladı.

 

Protokol töreninin ardından Hızır Dinçer ve (Çayan) Hüseyin Aydın birlikte gecenin finalini yaptılar. 













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Semih DURMUŞ 11 yıl önce

Bülent Bey agzına ve yüreğine sağlık teşekkür ediyorum çok güzel yorumlamışsın haber yapmışsın.tekrar teşekkürler.Bizimle birlikte olup o duyguları paylaşan tüm dostlarımıza saygılarımızı sunarız.

Avatar
ali atalar 11 yıl önce

güzel gece oldu devemını dilerim