Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

Çamlıca Derneği'nin gecesi coşkuyla kutlandı.
Şalpazarı Çamlıca Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlemiş olduğu dostluk dayanışma ve kaynaşma gecesi coşkuyla kutlandı.


Geceye Üsküdar Belediye başkanı Mustafa Kara, Belediye Başkan yardımcısı Hilmi Türkmen, Şalfed Başkanı Muzaffer Bayraktar , Kadırga Derneği Başkanı Mahmut Uzun, Dernek başkanları ve yöneticileriyle ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.



Başarılı sunucu Erol Yanık’ın sunumuyla renk kattığı geceye sanatçı olarak Sabahattin Durmuş ( Yanık ) Hüseyin Aydın (Çayan), Muhammet Yamaç, Umut Ayvaz, konuk sanatçı Halil Karagöz (Yaylacı ) katıldı. Çamlıca Köyü Derneği kız folklor ekibinin farklı ve orijinal gösterisi ilgiyle izlendi.

Dernek başkanı Şevki Çakır her zamanki mütevazi üslûbuyla kısa bir selamlama konuşması yaparken, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara Kirazlıtepe’de oturan Şalpazarlılara bir müjde verdi. Dorukkiriş Derneği ve Tepe Kafe’nin bulunduğu binanın yerine yapılması düşünülen kültür merkezi için Anıtlar Yüksek Kurulu’ndan izin çıktığını ve yapımına bir an önce başlanacağını açıklayan Başkan Kara, artık böyle eğlencelerin dar salonlarda değil, yeni merkezdeki geniş ve ferah mekanda yapılacağını söyledi.




Geceden Notlar:

-Çamlıca Derneği’nin gecesi yine salonlara sığmadı. Üye sayısı diğer derneklere göre daha az olan dernek, her sene düzenleyememesine rağmen geceleri son derece renkli ve coşkulu geçiyor. Dar mekanları tercih ediyorlar, bu da izdihama sebebiyet veriyor ama bana kalırsa daha samimi ve sıcak bir ortam oluyor.

-Belediye başkanı Mustafa Kara, yoğun programına rağmen ilerleyen saatlerde geceye katıldı. Üstelik salona girer girmez kendini horonda buldu. Konuşmasında da Kirazlıtepe’ye yapılacak kültür merkezi için Anıtlar Yüksek Kurulu’ndan izin çıktığını ilk kez bu gecede açıkladı ve merkez için ayrıntılı bilgi verdi. Kadınlar ve erkeklere mahsus olmak üzere iki ayrı yüzme havuzu, spor salonu, kafetarya, çocuklar için bilgi evi, hanımlar için İsmerk kursları, gençler için meslek kursları bulunan ve her gün 18 saat kullanılan bir merkez olacağını söyledi.



Trabzonspor’a da değinmeden geçmeyen başkan, Üsküdar Belediyesi’nin Kocaeli’ndeki maça beş otobüs gönderdiğini söyleyerek galibiyeti kutladı ve şampiyonluk temennisini tekrarladı. Kendisi salonu henüz teşrif etmemişken, bağış toplandığı esnada derneğe 2000 lira bağış yaptığı da anons edildi. Bizim için de bundan iyisi Şam’da kayısıydı doğrusu…










Çamlıca Derneği kız folklör ekibinin gösterisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.