Öne Çıkanlar vefat agasarhaber Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle

Ağasar Sebahat ile Melahat filminde



Önümüzdeki günlerde vizyona girecek olan “Sebahat ile Melahat” filminin başrol oyuncuları Seymen Aydın ve Adem Yılmaz, Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği’ni ziyaret ettiler. Derneğin Üsküdar’daki merkezinde gerçekleşen ziyarette başkan Hasan Keskin, kurucu başkan yardımcısı Bülent Şirin ve Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Bayraktar da hazır bulundular. 

Sinema sanatçısı Seymen Aydın, aynı zamanda Günebakış gazetesi İstanbul temsilcisi olan Bülent Şirin vasıtasıyla temas kurduğu dernek yönetiminden 17 Nisan’da gösterime girecek olan “Sebahat ile Melahat” filmi için tanıtım desteği istedi. Seymen Aydın, filmin Trabzon’da geçen sahnelerinin Şalpazarı’nın köylerinde çekildiğini ve bölgenin geleceği olarak görülen turizm açısından Şalpazarı’nın da tanıtımında büyük rol oynayabileceğini ifade etti. 

Başkan Hasan Keskin de sinemanın gücünün farkında olduklarını,  Şalpazarı’nın kendine özgü otantik kültürünün tanıtımı ve bölgenin canlanması için ciddi bir fırsat olduğunu, filmin tanıtımı ve daha geniş kitlelere ulaşması için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali Erdin 9 yıl önce

varol tertip mükemmel bir organizasyon