Öne Çıkanlar Ali Küçük Gümrükçüoğlu Hatice Yarımbaş Hilmi Türkmen

Hilmi Türkmen muhtarları ağırladı

Üsküdar’ın mahalle muhtarlarını Üsküdar Belediye binasında ağırlayan Başkan Hilmi Türkmen, muhtarlara Üsküdar’da  devam eden ve yapımına başlanacak olan projeler hakkında bilgi verdi.

‘’Vatandaşı üzmeden kentsel dönüşüm’’

Güzeltepe Mahallesi’nde yapılacak olan yeni proje hakkında bilgi veren Başkan Hilmi Türkmen, ‘’ Güzeltepe Birlik Cami’nin altında 38 dönümlük arsamız var. Orayı değerlendireceğiz, orada Güzeltepe Mahallemize yakışır bir yaşam olanı yapacağız. Biz günü kurtarma adına belediyecilik yapmıyoruz o yüzden kentsel dönüşüm yaparken vatandaşı üzmeden, vatandaşın rızasını alarak yapacağız’’ dedi.

‘’Üsküdar meydan çalışmaları 1 yıl içerisinde bitecek’’

Üsküdar Meydanı, Mimar Sinan Meydanı ve Sahil düzenlenmesinin 1 yıl içerisinde biteceğini ifade eden Başkan Türkmen, sahilden Ahmediye’ye 120 bin metrekare Üsküdar Meydan düzenlemesi yapılacağını belirtti.

‘’Beylerbeyi stadı yeniden yapılacak’’

Beylerbeyi stadının yıkılıp yeniden yapılacağının müjdesini veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ‘’Beylerbeyi Stadı bu yıl içerisinde yıkılıp yeniden yapılacak. 15 bin kişilik olacak bu stadımız Üsküdar’ın en büyük spor kompleksi olacak. Bunun yanı sıra Beylerbeyi’nin kaldırımlarını da yenileyeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

‘’Şehitler Çeşmesi 15 Temmuz’da açılıyor’’

Başkan Hilmi Türkmen, 15 Temmuz gecesi darbe girişimine karşı mücadelenin en çok verildiği yerlerden biri olan Çengelköy’de yapımı devam eden 15 Temmuz Şehitler Çeşmesi’nin açılışının 15 Temmuz’un yıl dönümünde yapılacağını söyledi.

‘’Ferah Mahallesi’ne Ferah Yaşam Merkezi’’


Ferah Mahallesi’ne yapılacak dev yaşam merkezini anlatan Başkan Türkmen, ‘’ Ferah Mahallemize çok güzel  bir yaşam merkezi yapacağız. İçerisinde 100 araçlık otoparkı, bilgi evi, 600 kişilik düğün salonu ve spor salonları olacak olan bu yaşam merkezimiz mahallenin ihtiyaçlarına cevap verecek’’ şeklinde konuştu.

‘’Ünalan Bilim Merkezi Türkiye’de 1 numara olmaya aday’’

Yapımı tamamlanan Ünalan Bilim Merkezi’nin 29 Ekim’de açılışının gerçekleştirileceğini belirten Başkan Türkmen, sağladığı imkanları ile Türkiye’de 1 numara olmaya aday olduğunu ifade etti. 

Muhtarlardan gelen soruları cevaplayan Başkan Türkmen, daha yaşanabilir bir Üsküdar için neler yapılması gerektiği konusunda Üsküdarlı muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.