Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Kültür bakanlığı Basri Karaman Binali Yıldırım

Elektronik radar uygulaması kaldırıldı
İç işleri Bakanı Süleyman Soylu yeni müjdeleri teker teker sıraladı.

Polis Akademisi Başkanlığı Fakülte ve Yüksekokullar açılışında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 20 bin polis alımının müjdesinden sonra da Elektronik radar uygulamasının kalktığını açıkladı.

Elektronik radar uygulamasının 2013 yılında başladığını belirten Bakan soylu birçok  vatandaşın mağdur edildiğini söyledi. Trafik Elektronik Denetleme sisteminin ilk gerçekleştiği iller arasında olan Ordu da bir yılda yarım milyon cezanın kesildiğini belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Maliye Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı arasında yapılan protokolün 11 gün içinde yürürlüğe gireceğini belirtti.

Amasya’da kurulan TEDES 19 Eylülde açılacaktı. Fakat denetleme sisteminin deneme aşamalarında 200 kişinin hatalı geçişini fark etmesi üzerine vatandaşlardan tepki gördü. 19 Eylülde açılacak olan Amasra TEDES uygulamanın sona ermesiyle artık açılamayacak
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.