Öne Çıkanlar vefat agasarhaber Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle

27. Uluslararası Katibim Festivali başlıyor
15-16-17 Eylül tarihleri arasında Harem Otoparkı'nda gerçekleşecek olan ve üç gün sürecek olan festival, 15 Eylül 2017 Cuma günü Klasik arabaların Üsküdar turu ve Kız Kulesi'nden başlayıp Harem otogarda son bulacak geleneksel Katibim Kortej yürüyüşü ile başlayacak. Ayrılıklar olmadan sadece zevki ve şehveti tattıracak sohbetlerini her an yapabileceksiniz.


Demet Akalın, Neşe Karböcek, Yeliz, Kubat, Karmate, Serdar Tuncer gibi ünlü sanatçıların verceği konserlerin yanı sıra, folklor gösterileri, amatör futbol turnuvası, sokak besketbolu ve plaj futbolu, yüzme yarışı gibi spor aktivitelerinin yanısıra, söyleşi, kukla ve tiyatro gösterilerinin yer aldığı Uluslararası 27. Katibim Festivalinde Üsküdarlılar keyifli saatler yaşayacak.













banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.