Öne Çıkanlar Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye vefat istifa

Feshane Trabzon Günleri Etkinliği sona erdi.
Trabzon Federasyonu'nun organize ettiği, İstanbul, Feshane'de 21-22-23 ve 24 Şubat tarihleri arasında yapılan Trabzon Günleri Etkinliği sona erdi. 4 gün boyunca Ankara'da olduğu gibi İstanbulda'da yaşayan Trabzonlular memleket özlemlerini dindirdi.

Trabzon Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü,Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Trabzon Belediyesi, Trabzon İl Özel İdaresi, Tarabzon'nun ilçe Federasyonları ve Dernekleri'nin açtıkları stantlar'da 4 Gün boyunca Trabzon ürünlerinin yer aldığı sergiler açıldı.

Çağdaş sanatlar ve el sanatları sergileri, yöresel kıyafetler, yiyecekler ve turizm amaçlı tanıtımlar yapılarak, Trabzonspor konulu futbol paneli, Keşan-Peştamal defileleri düzenlendi.

4. Gün süren Trabzon günleri etkinliğine bekelne'nin üzerinde bir katılımın oldu. Başta yoğun Proğram'mı nedeni ile kısa bir süre Feshane'ye uğrayan Başbakan R.Tayyip Erdoğan Trabzon Federasyonu Başkanı Haydar Dulkadiroğlu' ile görüşerek başarılar diledi. Çevre ve Şehircilik Bakan'ı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Ak Parti İstanbul Millet Vekili Oktay Saral, Ak Parti Sivas Millet Vekili Osman Poyraz, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamza Çebi, Şişli Beld. Başkan'ı Mustafa Sarıgül, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kağan Salıcı, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Şişli Beld. Başkan yardımcısı Tayfun Kahyaoğlu,Trabzon'dan gelen ilçe belediye başkanları ve kaymakamlarla bürokrat, İşadamları ve sivil toplum kuruluşu mensupları ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

4 gün boyunca devam eden Trabzon Günleri Etkinliği'ne katılanlar, Yöresel sanaçlılar'ın çalıp söylediği kemeçe ve türküler'le eşliğinde doyasıya eğlendi.




banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.