Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Sisdağı derneği Fehmi cengiz. şalpazarı belediyesi

Feshane etkinlikleri devam ediyor.
İstanbul Feshane'de devam eden Trabzon Tanıtım Günleri'nin 3 gününde İlçemizi temsil eden Şalpazarı Kaymakamlığı standı vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

İstanbul Feshane'de devam eden Trabzon Tanıtım Günleri'nin 3 gününde, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, CHP İstanbul Milletvekili M.Akif Hamzaçebi, Trabzon Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Muzaffer Bayraktar,Trabzon Şalpazarı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Köksal Durmuş ve Başkan Yardımcısı Erol Yanık,Trabzon Şalpazarı Eğitim K.S T Derneği Başkanı Hasan Keskin Halk Bankası Darıca Şube  Müdürü Arif İnan, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uuzun, Ünlü Kemençe Sanatçısı Yusuf Cemal Keskin ile çok sayıda vatandaşları standı ziyaret ettiler.

İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan İstanbul Feshane'de devam eden Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği ile ilgili yaptığı değerlendirmede; "Bölgemizin tanıtımı açısından çok güzel bir etkinliğin yapıldığını ve turizm harikası olan bölgemizin canlanması açısından da çok verimli geçtiğini kaydetti. Standımızı ziyaret eden ve bu etkinliğe iştirak eden herkese stand ekibimiz adına da canı gönülden  teşekkür ediyoruz" dedi. ve Şalpazarı'na dönmek üzere Feshane'den ayrıldı.




Trabzonsporlular kupayı siyaha boyadı.
Trabzon’un Fethi’nin 552. Yıldönümü kutlamaları ve Trabzon Tanıtım Günleri Feshane’de olanca hızıyla devam ediyor. 

61 Taka Yarışmasında, 61 tane taka Sütlüce Kongre Merkezi açıklarından şarkı ve türküler eşliğinde yola çıktı. Takalar Haliç Köprüs’nün altından dönerek Feshane’nin önünde bulunan iskeleye yanaştılar. Temsili olarak siyah renge boyanmış kupa iskelede Trabzonspor taraftarlarına teslim edildi.

Trabzonspor'un şike ile çalınan 2010-2011 yılı Türkiye Lig Şampiyonluğu kupasını temsil eden siyah renge boyanmış kupa ile taraftarlar da fotoğraf çektirdi.





banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.