Öne Çıkanlar Beykoz Mustafa Türkmen Selahattin Ural vali Bişi

Yağmur Altında Karne Töreni.




Bütün yurtta olduğu gibi ilçemiz Şalpazarı’nda da 2011-2012 Eğitim Öğretim yılı sona erdi.
Şalpazarı Atatürk İlk Öğretim Okulu’nda öğrenim gören öğrenciler bölgemiz genelinde yağmur dün akşam saatlerinden beri aralıksız devam ettiğinden törenin yapılacağı okul bahçesinde uygun olmadığından dolayı okulun konferans salonunda gerçekleşmiş oldu.
 
Şalpazarı Atatürk İlk Öğretim Okulu müdürü sayın Muhammet Karabayır yapmış olduğu konuşmanın ardından her ne kadar okul bitse bile okumadan geri kalmayın yaz tatilini en iy biçimde değerlendirmeye bakınız dedi. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Özdemir de konuşmasında özellikle ilkokul birinci ve ikinci sınıfların bildiklerini unutmamaları için bol bol kitap okumalarını, tatili okuyarak ve öğrenerek geçirmeleri gerektiğini belirtti.

Okulun konferans salonunda yapılan törenin ardından sırasıyla Atatürk İlk Öğretim Okulu’nda öğrenim gören birden sekize kadar olan sınıfların birincilerine karneleri verildi ve çocuklar özledikleri uzun tatile kavuşmanın sevinci ile evlerine döndüler.
 
Şalpazarı Atatürk İlk Öğretim Okulu 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılını,

3 İdareci,
 
35 Öğretmen,
 
5 yardımcı hizmetli personel,
 
533 Öğrenci ile tamamladı.
 
Okul

94 öğrenci mezun verdi
 
29 üstün başarı,
 
29 onur belgesi,
 
70 başarı belgesi,
 
84 takdir,
 
117 teşekkür belgesi almaya hak kazandıklarını beyan etti.





Haber: Mustafa Özcan





banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.