Öne Çıkanlar vefat spor Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye

Sayvançatak İlk Öğretim Okulu 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılına hazır


Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Erol Yanık, Sayvançatak Mahale Muhtarı Ali Gören ve AK Parti Trabzon İl Encümeni Muzaffer Bayraktar’ın yoğun gayretleriyle Sayvançatak İlk Öğretim Okulu, 2015-2016 Öğretim yılında “Trabzon ili Şalpazarı ilçesi Sayvançatak Ağasar İmam Hatip Ortaokulu” adı altında eğitim verecek.

Tadilatı Trabzon Büyük Şehir Belediyesi ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından karşılanan Sayvançatak Ağasar İmam Hatip Ortaokulu iç ve dış yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Ayrıca beş dönümlük bir sahaya sahip olan okulun bahçesine birer adet basketbol ve voleybol sahası da yeralacak.

 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılında hizmet vercek olan Sayvançatak Ağasar İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü'ne Geyikli Mahallesinden Şalpazarı İ.H.L Meslek öğretmeni Fatih Albak kurucu müdür olarak atandı.

Okulun öğretmen açığının norm kadro gereği Milli Eğitim Bakanlığı tarafından anında ataması yapılacak. Okulun hiçbir dalda öğretmen açığı bulunmayacak. Öğrenci kaytları ise Şalpazarı İ.H.L'nde kayıt yaptıracak. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim başlangıcında, adrese dayalı olarak, çevre mahallelerdeki öğrenciler taşımalı sistem yardımıyla, otomatikman buraya yönlendirecek.

Sütpınar Kuran Kursu'nun yakın olması nedeniyle kursta hafızlık eğitimi yapan öğrenciler hafızlık çalışmalarının yanında gündüz okula gidecekler.

Foto ve Haber: Turan Uzun
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RABİYE TARHAN 8 yıl önce

DİLERİMKİ,YÜCE RABBİMDEN ENKISA ZAMANDA ACILIR. ANA BU GİDİŞLE BIRAZ ZOR GİBİ. BEN SAYFANCATAKLI OLARAK AÇILINCA ÇOK SEVİNİRİM OKULUMUZUN GARİPLİGİ BENİ COK UZÜYOR.

Avatar
Ayhan Cakir 9 yıl önce

10 köyden ortalama 50 öğrenci bulabilecekmi? Hesabı yapildi mi..

Avatar
hamza şen 9 yıl önce

Desenize artık imam hatip okuluna akrabalarım ve çocuğum kayıt olmayacak.o okulu oraya taşıyanlar çocuklarını orada okuturlar mı acaba...