Öne Çıkanlar Yusuf Usta Binali Yıldırım Zehra Sayal yangın güdün mahallesi

Şalpazarı'nda mezuniyet töreni.


Bugün (07.06.2012) saat 14.00'da Şalpazarı Atatürk İlköğretim okulu konferans salonunda yapılan tören'e Şalpazarı Ayten Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lises'i Müdürü Nurşen Demir'in konuşması ile başladı.

Dört yıllık eğitim maratonunu başarı ile tamamlayarak diploma almaya hak kazanan sekiz öğrencinin başarı belgeleri verildi.

Okul 1.'si Ayşe Yılmaz'a ödülünü Şalpazarı Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Özdemir, Okul 2.'si İnci Yavuz'a Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, Okul 3.'sü Fevziye Durmuş'a Şalpazarı Kaymakamlığı yazı işleri Müdürü Mustafa Bektaş ve diğer öğrencilerin belgelerini ise Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Çarşıbaşı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Müdürü Salih Koşgin, Beşikdüzü Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Demir, Atatürk İlköğretim Müdürü Muhammet Karabayır, Mal Müdürü Ahmet Kandil takdim ettiler.


Şalpazarı Ayten Yılmaz Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri diploma törenini izlemek için okula davet edilen Öğrenci aileleri, Öğretmen ve öğrenci'ler sivil lerin nezaretinde daha önce sergilemiş oldukları ''Acil servis''  adlı 9 perdelik tiyatro oyununu tekrar sergileyerek hayatttan kesitler sunmuş oldular.

Yüksek bir katılıma sahne olan diploma törenine Şalpazarı Ayten Yılmaz Sağlık Meslek Lisesi müdiresi Nurşen Demir ve yardımcısı Emine Bilgü ile öğretmen arkadaşları, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Özdemir, Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, İlçe Şube Müdürü Enver Kabataş, Şalpazarı Atatürk İlk Öğretim Okulu Müdürü Muhammet Karabayır,  Mal Müdürü Ahmet Kandil, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Bektaş, Beşikdüzü Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Demir, Çarşıbaşı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Salih Koşgin, Şalpazarı Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Aysel Aksoy, Şalpazarı İlçe Kütüphane Müdürü Sami Kayar, İlçe Halk Eğitim Müdürü Zeki Kahraman, Öğretmen evi Müdürü Sedat Özdemir, ÇPL Müdür Yardımcısı Ahmet Karaçoban ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. 

Salonda yapılan diploma töreninin ardından Okul 1.'si Ayşe Yılmaz yaş kütüğüne plaket çaktıktan sonra bir veda konuşması yaptı. Son sınıf öğrencileri okulun flamasını 12. sınıfa geçen arkadaşlarına teslim ettikten sonra, Meslek yemini ederek topluca fotoğraf çektirdiler. Son olarak salondan ayrılarak okul bahçesine çıktılar ve kep fırlatma töreninden sonra tören sona erdi.



Haber: Mustafa Özcan






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.