Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu Karadeniz Müziği

 Şalpazarı'nda ''Kariyer Günleri'' adı altında Gençlik Buluşması.
Şalpazarı Atatürk Ortaokulu ve Şalpazarı ÇPL'sinde iki bölüm halinde düzenlenen Panel'de, ilk önce Şalpazarı Kaymakamı Cafer Sönmez makamında ziyaret edildi. 

Şalpazarlı Kick boks Şampiyon'u Sabriye Şengül, Liselerarası Dünya Şampiyon olan Erdoğdu Lisesi'nin yine Şalpazarlı gol kralı Talha Aydemir ve Türkiye U 19 ligi Trabzonspor gol kralı Muhammet Beşir'in de katıldığı ''Kariyer Günleri''  Gençlik Buluşması Paneli programında ÇPL'de biraraya gelirken, diğer yandan SAP iş zekası danışmanı Murat Erata'da Atatürk Ortaokulu öğrencilerine kariyer söyleşisi yaptı.

Programın ikinci bölümü ise her iki ekibib biraraya gelerek Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız'ı makamında ziyaret etmesiyle başladı. Daha sonra sporcuların ilçeden ayrılmasının ardından İlçe MEM Güner Cengiz, ÇPL Müdür Kemal Türkmen, Eğitim Derneği başkanı Hasan Keskin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle  ÇPL''ne geçerek Murat Erata'nın ÇPL Öğrencilerine yaptığı sunumu izlediler.

Haber: Bahri Erata / Şalpazarı Haber
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.