Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Binali Yıldırım Zehra Sayal Ambarlı

Şalpazarı ÇPL Başmüdür yardımcılığına Yaşar Aktaş atandı.


Şalpazarı Düzköy nufusuna kayıtlı olan Yaşar Aktaş Şalpazarı Çok Programlı Lisesi Başmüdür yardımcılığına atandı.

Yaşar Aktaş kimdir?

1967 Trabzon ili Şalpazarı ilçesi Düzköy Köyü'de doğdu. Evli ve bir kız bir erkek olmak üzere iki çocuk babası olan Yaşar Aktaş, İlkokulu Düzköy’de, orta okul ve liseyi Rize İmam Hatip Lisesinde okudu.

1989 Selçuk Ünv. Fen Edb. Fak. Sosyoloji Bölümününü bitirdi. 1991 yılında askerliğimi asker öğretmen olarak Kırşehir’de yaptı. İlk memuriyet hayatında Ortaokul ve Lise'yi okuduğu Rize'ye atandı. Rize'de üç yıl görev yaptıktan sonra Rize Güneysu İmam Hatip Lisesi'ne asıl branşı olan Felsefe öğretmenliğine ve Müdür yardımcılığına atandı. 2000 yılında okul Müdürünün görevden alınması ile aynı okulda 2005 yılına kadar Müdür vekilliği yapan Yaşar Aktaş 2005'ten Temmuz 2011 Tarihine kadar asil Müdür olarak görev yaptı.

Temmuz 2011 tarihinde kendi isteğiyle Beşikdüzü Anadolu Lisesi'ne öğretmen olarak atandı. 09 Mart 2012 tarihinde yine kendi isteği ile memleketi Şalpazarı Çok Programlı Lisesine müdür başyardımcılığına atandı.


Yaşar Aktaş'a yeni görevinde başarılar dileriz..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem YILMAZ 12 yıl önce

Hocam hayırlı olsun, yeni görevinizde başarılar diler tebrik ederim, Kemal Türkmen Beyle beraber büyük bir eğitim hamlesi yapacağinizdan eminim, Şalpazarının size ihtiyacı vardi.

Avatar
murat yılmaz 12 yıl önce

Yaşar hocam öncelikle yeni görevinizde başarılar dilerim.Sizin gibi temiz dürüst bir eğitim görevlisinin ilçemiz gençliğinin geleceğine hayırlı olacağına inanıyorum.

Avatar
hasan özdin 12 yıl önce

Tebrik ederim hocam başarılar

Avatar
mustafa özdin 12 yıl önce

hocama başarılar diliyorum yolu açık olsun...