Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

''Orda Bir Köy Var. Uzakta Değil''
Şalpazarı Kızılay derneği ve Beşikdüzü Kızılay derneği, Şalpazarı Gökçeköy ilköğretim ve Ortaokulu öğrencilerine kırtasiye ve giyim desteğinde bulundu.

Şalpazarı Kızılay Derneği ile Beşikdüzü Kızılay Derneği ve Şalpazarı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa organize ettiği ''Orda bir okul var uzakta değil'' adı altında gerçekleşen proje kapsamında, karne hediyesi olarak Şalpazarı Gökçeköy ilköğretim ve Ortaokulu öğrencilerine kırtasiye ve giyim desteğinde bulundular.

Şalpazarı Kızılay derneği başkanı Mehmet Muhçu yaptığı açıklamada; ''Başta Beşikdüzü Kızılay derneği başkanımız Sayın Mehmet Can beyfendiye ve yönetim kuruluna, ilçe Milli Eğitim Şube müdürü sayın Birol Köse hocamıza ve Gökçeköy ilköğretim ve Ortaokulu Müdürümüz sayın Ali Kıran hocamıza ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz'' dedi.



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.