Öne Çıkanlar vefat mahalle Ali Tulumen Ali Küçük Gümrükçüoğlu

Minik öğrencilerinden yıl Sonu Etkinliği
Şalpazarı İlçe Spor Salonunda yapılan etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. Daha sonra minik öğrencilerin hazırladıkları gösteriler sergiledi. 1xbet sitesinde en güncel bonuslara ve bahis çeşitliliğine sahip olun. Şiirler okundu, müzikler eşliğinde gösterilerini tamamlayan örenciler büyük alkış aldı.


Okul öncesi eğitimin öğrencilerin gelecek eğitim ve öğretim hayatında yaratacağı olumlu etkiler hakkında, Ali İbrahimağaoğlu Anaokulu Müdürü Ahmet Yurteri ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Bilici birer konuşma yaptılar. 


Yapılan konuşmaların ardından, İlçemiz Kaymakamı Cafer Sönmez, Belediye Başkanı Refik Kurukız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz ve İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik tarafından Resim, Şiir, Kur’an-ı Kerim hatmi dallarında dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etdildi. Program hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.













Bir etkinlik proğramı da Atatürk Ortaokulundan;
Şalpazarı Atatürk Ortaokulu öğrencileride Yıl sonu etkinlikleri kapsamında bir etkinliği programı gerçekleştirdi. 
Atatürk İlkokulu Konferans Salonunda gerçekleşen ve Konser, tiyatro gösterilerinin yer aldığı programa Protokol üyeleri Öğrenci ve velileri katıldılar.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.