Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Muzaffer Durmuş ŞALFED Şalpazarı

İlçe MEM'de Devir Teslim Töreni Yapıldı.
İrfan Ertav`ın Trabzon Büyükşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Eğitim uzmanı olarak atanmasının ardından Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Güner Cengiz, bugün saat 14:00'da İlçe MEM'nde yapılan devir teslim töreniyle göreve başladı.

Düzenlenen devir teslim töreninde, İrfan Ertav yaptığı konuşmasında; ''Bugün Güner Cengiz`le 6 yıl boyunca okul kurum yöneticiliklerinde birlikte çalıştık. Ne kadar başarılı olduğumuzu hazirun takdir edecek. Ben kendi adıma geriye baktığımda Eğitim-Öğretim hizmetlerinde akademik bir başarıyı görüyorum. Bir ekip ruhunun Milli Eğitim camiasına yansıtıldığını görüyorum. Ekibime teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Zamanı geldiğinde de başrağı bir başkasına devredecek. Ben onurla, şerefle gururla aldığım bu eğitim bayrağını, onurla, gururle şerefle Güner Cengiz'e devrediyorum" dedi.

İrfan Ertav yeni göreve başlayan İlçe MEM'ü Güner Cengiz'i tebrik etti ve başarılar dileyerek bir çiçek takdim etti.

Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz de yaptığı konuşma da; "İrfan Ertav'a çok teşekkür ediyorum. 29 yıllık eğitim-öğretim hayatımda bir yanlış yapmamaya çalıştım. Bundan sonra da eğitim ve öğretimi İnşallah bir adım daha ileri götürmeye çalışacağım" dedi.







banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.