Öne Çıkanlar Binali Yıldırım Erol Kaya Ekrem Cinkaya Giresun Sinan Aktaş

Genişletilmiş Zümre Toplantısı yapıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği, 2012-2013 Eğitim öğretim Yılı Sene sonu Genişletilmiş Zümre Toplantısı İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hayrettin Özdemir’in katılımlarıyla ve tüm İlçemizin öğretmenleriyle Sis Dağı'nda yapıldı.

25.06.2013 Salı günü Sis Dağı'na çıkan yaklaşık 150 idareci ve öğretmen tabiat ile baş başa kalmanın keyfini ve hazını yaşadı. Yıl boyunca eğitim öğretim faaliyetlerinin yoğun yaşanması neticesinde yorgun düşen eğitimciler stres attılar. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği etkinlikte öğretmenlerimize çorba, et kavurma, pilav ve salat ile içecekler ikram edildi. Öğle yemeğini müteakiben de horonlar kuruldu, çaylar demlendi.

İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan;” Yoğun bir dönemi geride bıraktık. Bu sizlerin tatile çıkmadan birlikte yaptığı son etkinlik sanırım. İyice dinlenmenizi ve Eylül ayında dinç şekil'de okullarınıza dönmenizi arzu ediyorum. İyi tatiller diliyorum,” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, ”Değerli meslektaşlarımla 2012-2013 eğitim öğretim yılında çok güzel işlere imza attık. Kaymakamlık himayelerinde en çok çalışan kamu kurumu olma özelliğimizi koruduk. Ve üstüne bir şeyler katarak ve her gün yeni fikirler üreterek yolumuza devam ediyoruz. Bir çok projeyi bu yıl başarıyla uyguladık. Okul ve kurumlarımız kendi üzerine düşen görev ve sorumluluk bilinciyle hareket ettiler. Hepsine teşekkür ediyor, hayırlı tatiller diliyorum,” dedi. Gün sonunda öğretmenlerimiz ilçeye dönüş yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.