Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Kadırga Ağasar şalpazarihaber

“Eğitim Derneği'nden fotoğraf ve kısa film yarışması“

Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Şalpazarı Belediyesi ile ortaklaşa fotoğraf ve kısa metrajlı film yarışması düzenliyor.

Yarışmanın süresi 1 Mayıs-1 Eylül 2015 arası olacak ve konu olarak aşağıdaki maddeleri kapsayacak.

1.Şalpazarı’nda İnsan ve Yaşam, Kültür Sanat 2. Şalpazarı’nda Doğal Hayat ve Güzellikler 3. Şalpazarı’nda Tarihi Yapılar 4. Deneysel/Serbest Çalışmalar (Portreler, endemik bitki türleri, anıt ağaç, çocuk, doğa canlıları.. vs)

Konu hakkında bilgisine başvurduğumuz dernek başkanı Hasan Keskin, “• Yarışma; Seçici Kurul Üyeleri ile birinci derece yakınlıkları olanlar dışında Türkiye Cumhuriyeti uyruklu, yaşayan tüm sanatçılara açıktır. Katılım Formları ve Şartnameler, Derneğimizden, Belediyemizden ve www.salpazaridernegi.com adresimizden temin edilebilir.” açıklamasını yaptı.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.