Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş ŞALFED

AYMTAL 18. Mezuniyet Töreni'ni Yaptı.
Şalpazarı Atatürk ilkokulu konferans salonunda gerçekleşen, AYMTAL 18. Mezuniyet töreninde 13  Acil Tıp Teknikeri (ATT) ve 15’i Hemşire olmak üzere mezun olan 28 öğrenci diplamalarını yapılan törenle aldılar.

Dereceye giren öğrencilerden, Okul 1.'si Damla Öztürk Diplomasını İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez'den 2. olan Nurşen İpek Garnizon Komutanı Mehmet Taşkın'dan ve 3. olan Gamze Gür de Şalpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabayır'ın elinden aldılar.

Müdürü Yardımcısı Nurşen Demir yaptığı konuşmasında salondakilerden Alkış aldı;
Şalpazarı Ayten Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür olarak göreve başladığımda emanet bir okulda 2010 yılında 60 öğrenci, 3 sınıf, 3 öğretmen ile başladığım okulda  232 öğrenci , 9 sınıf ,16 kadrolu, 3 ücretli, 4 görevlendirmeli toplam 23 öğretmenle  kendi binamızda hizmet veriyoruz. Bu okulda ki öğrencilerimiz yurdumuzun değişik illerinden geldiler. Buraya gelirken Ailesinden  kopmanın acısıyla ağlayarak geldikleri Şalpazarı’na bu defa bİr altın değerinde olan hizmet aşkını hedef eden öğrencilerimiz bu seferde ağlayarak Şalpazarı’nda ayrılacaklar. Hepsi yeni birer hayata yelken açacaklar. Ancak ben şundan çok eminim Şalpazarı onlar için hiçbir zaman unutulmayacak dedi.

Sevgili öğrenciler. 2014-2015 Eğitim-öğretim yılı Şalpazarı Ayten Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 18. Okul Müdürü Mustafa Demir yaptığı kısa konuşmada duygulandığını belirtti ve da meslek okulunu başarı ile bitiren öğrencileri kutladı. Emeğinizin karşılığını hak ederek  aldınız. Değerli velilerimiz sizden 4 yıl önce emanet olarak  aldığımız değerli evlatlarınızı, idarecim, öğretmenlerim ve personelim onları; vatanını ve milletini seven, kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden, bilgili, görgülü yaşamı seven, yaşatmayı görev bilen, sevgi dolu bireyler olarak hazırladık ve şimdi sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar takdim ediyoruz.

Değerli meslektaşlarım, bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız bir nesli, daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz kılavuzluk ve ilgi için sizlere teşekkür ediyorum.

Sevgili gençler, Okula ilk başladığınız günden bugüne kadar, eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün bir mezuniyet heyecanı yaşıyorsunuz. Biliniz ki, her mezuniyet bir başka hayat basamağının başlangıcıdır. Sizler gelecekte okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi başarıyla temsil edeceksiniz. Sevgili gençler Sizden sahip olmanızı istediğimiz özelikleriniz 1- sağlığınız, 2- mutluluğunuz, 3-ahlaklı ve başarılı olmanızdır. Hızla değişen bu dünyada değişimi kavrayınız. Kavrayınız ki gelişmiş ülkeler seviyesine bizleri taşıyınız. Sizlerden dürüst, adil iyi bir insan, değer ve tutumlara bağlı olmanızı arzuluyoruz. Ulu Önder ATATÜRK “Bütün umudum gençliktedir” diyerek ülkeyi ve bütün değerlerini siz gençlere emanet etmiştir. İnanıyorum ki sizler de umutları ve güveni boşa çıkarmayacak, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracaksınız.

Saygıdeğer misafirler, Bugün'ün mutlu bir gün olarak hepimizin anılarında yer almasını temenni ediyoruz. Kıymetli vakitlerinizi ayırarak bu müstesna gün de bizleri yalnız bırakmadınız ve onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum. Merkez Atatürk ilköğretim okulu camiasına verdiğimiz rahatsızlıklardan dolayı da özür diliyor, katkılarından dolayı teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Mezun olan öğrencilerden Hürcan Batuhan Özcan Bayrak devir teslim töreninde 12. Sınıfa geçen  Hemşire öğrencisi Bünyamin Çakmak’a  teslim etti yapılan Bayrak devir teslim yemini ile Bayrağı teslim alan  da bu bayrağı benden sonra gelene  teslim edeceğim dedi.

Okul personellerinden Nadiye Gözaçan tarafından mezun olan 28 sağlık neferine Meslek yemini yaptırdı. Daha sonra, slayt gösterisinin ardından, öğrenciler hep birlikte bahçeye çıkarak 10. dan geriye doğru sayarak  kepleri havaya fırlattılar.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iclal yapar 9 yıl önce

Mezunlarimizi sevgiyle kucakliyor ve bundan sonraki hayatlarinda basarilar diliyorum