Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

AYASM Lise'si17.'ci Mezuniyet töreni'ni  yaptı.
Çarşamba günü saat 13.30-15.00 saatleri arasında Şalpazarı Atatürk İlkokulu konferans salonunda yapılan 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı yıl sonu mezuniyet programında ilk üçe öğrenciler'e Plaketleri ve Diplomaları Şalpazarı İlçe mülkü amirleri tarafından takdim edildi.

Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav yaptığı konuşmada; Meslek okulu'nu başarı ile bitiren öğrencileri kutladı ve emeğinizin karşılığını hak edere aldınız dedi.

 Şalpazarı AYASMLM Müdüresi Nurşen Demir yaptığı konuşmada; Değerli velilerimiz sizden 4 yıl önce emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı, idarecim, öğretmenlerim ve personelim onları; vatanını ve milletini seven, kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden, bilgili, görgülü yaşamı seven, yaşatmayı görev bilen, sevgi dolu bireyler olarak hazırladık ve şimdi sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar takdim ediyoruz dedi .

Değerli meslektaşlarım, bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız bir nesli, daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz kılavuzluk ve ilgi için sizlere teşekkür ediyorum.

Sevgili Gençler, Okula ilk başladığınız günden bugüne kadar, eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün bir mezuniyet heyecanı yaşıyorsunuz. Biliniz ki! her mezuniyet bir başka hayat basamağının başlangıcıdır. Sizler gelecekte; okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi başarıyla temsil edeceksiniz. Sevgili gençler Sizden sahip olmanızı istediğimiz özelikleriniz 1- sağlığınız 2- mutluluğunuz, 3-ahlaklı ve başarılı olmanızdır. Hızla değişen bu dünyada değişimi kavrayınız. Kavrayınız ki gelişmiş ülkeler seviyesine bizleri taşıyınız. Sizlerden dürüst, adil iyi bir insan, değer ve tutumlara bağlı olmanızı arzuluyoruz. Ulu Önder Atatürk “Bütün umudum gençliktedir” diyerek ülkeyi ve bütün değerlerini siz gençlere emanet etmiştir. İnanıyorum ki; sizler de umutları ve güveni boşa çıkarmayacak ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracaksınız.

Saygıdeğer misafirler; bu günün mutlu bir gün olarak hepimizin anılarında yer almasını temenni ediyoruz. Kıymetli vakitlerinizi ayırarak bu müstesna gün de bizleri yalnız bırakmadığınız ve onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum. Merkez Atatürk ilköğretim okulu camiasına verdiğimiz rahatsızlıklardan dolayı da özür diliyor katkılarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Şalpazarı Atatürk İlköğretim Okulu bahçesine çıkan öğrenciler 10'dan başlayarak geriye doğru sayarak hep birden kep fırtattılar.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.