Öne Çıkanlar Binali Yıldırım Erol Kaya Ekrem Cinkaya Giresun Sinan Aktaş

3.Çocuk ve Gençlik Festivali Devam Ediyor.
Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği'nin  24-27 tarihleri arasında düzenlediği 3.çocuk ve gençlik festivalinin 4.'cü ve son gününde, Şalpazarından katılan misafir Öğrenciler ve Öğretmenler'in, yaptıkları sabah kahvaltısının ardında, sırası ile İstanbul Sütlücede bulunan Miniaturk Parkı, Topkapı-Panorama 1453 Fetih Müzesi'ni ziyaret ettiler.

KafileTopkapı'da bulunan
İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Sosyal tesislerinde, İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün vermiş olduğu öğle yemeğini yediler.

Öğleden sonraki Programda ise Gazi Osman Paşa Belediyesinin sponsurluğunda 3 saat'lik yemekli İstanbul Boğazında tekne turu saat:15:30'da Kabataş İskelesinde başlayıp  üsküdar iskelesinde sona erdi.

Tekne turundan sonra Üsküdar'a inen kafile Üsküdar'dan Kartal' hareket ederek, akşma ''Eğitime Yüzde Yüz Katkı'' adı altında yapılacak olan salona gitti.

Gece ile ilgili haberin detayları ilerleyen saat'lerde yayınlacaktır.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.