Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Önemli Duyuru...
T.C Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğünce, İlköğretim, Ortaöğretim ve Yükseköğrenim Burs Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda 2013-2014 öğretim yılında Öğrenciler'e burs verilecektir. Verilecek olan burs'tan yararlanmak isteyen tüm öğrencilerimize duyurlur.


İlköğretim ve Ortaöğretim Burs Başvuruları:

Vakıflar Genel Müdürlüğünce 27.09.2008 tarih ve 27010 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Vakıflar Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda verilen burs hizmetinden faydalanmak isteyen ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin 
burs.vgm.gov.tr/vakiflarwcf/burs_basvurusu.aspx sayfasındaki Eğitim Yardımı Başvuru Formunu doldurmak suretiyle 16 Eylül- 15 Ekim tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.


Yükseköğrenim Öğrenci Burs Başvuruları:
 
Ayrıca, Vakıflar Genel Müdürlüğünce 20.08.2013 tarih ve 28741 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Vakıflar Genel Müdürlüğü Yükseköğrenim Burs Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda 2013-2014 öğretim yılında Yükseköğrenim Öğrencilerine burs verilecektir.

Burs hizmetinden faydalanmak isteyen öğrencilerin mutlaka bu ilanı okuduktan sonra başvuru yapmaları önemle rica olunur.
 
Burs başvuruları 
burs.vgm.gov.tr/vakiflarwcf/Burs_Universite.aspx sayfasındaki Yükseköğrenim Öğrenci Burs Yardımı Başvuru Formunu doldurmak suretiyle 15 Eylül- 30 Ekim tarihleri arasında yapılacaktır.
 
Burs hizmetinden;
 
Sürekli bir işte çalışarak en az asgari ücret düzeyinde ücret alan veya gelire sahip  öğrenciler.
 
Yabancı uyruklu öğrenciler.
 
Polis Akademisi ile askeri okul öğrencileri.
 
Ek süre öğrenim gören öğrenciler.
 
Yüksek lisans ve doktora öğrencileri.
 
Kamu kurumlarından karşılıksız eğitim yardımı ve burs alan öğrenciler.

Örgün eğtimde öğrenim görmeyen öğrenciler.

Genel Müdürlükten muhtaç aylığı alan öğrenciler. faydalanamazlar;
 
Aynı aileden sadece bir öğrenciye burs verilir.

 
Başvuru sonuçları  
www.vgm.gov.tr web sayfamızda yayınlanacaktır. Burs almaya hak kazanan öğrencilerin ödemeleri 01.01.2014 tarihinden itibaren yapılacaktır.

Burs hizmetinden faydalanmak isteyen öğrencilerin mutlaka bu ilanı okuduktan sonra başvuru yapmaları önemle rica olunur.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.