Öne Çıkanlar oto boya şalpazarı kaymakamlığı Zeki Çabuk sermaye Tuzlaspor

SİSDER Bu Sene Şenlik Yapmayacak.
Geçen sene 03 Haziran Pazar günü SİSDER tarafından ilk'i gerçekleştirilen “SİSDAĞI TURİZM ŞENLİĞİ” artık bundan böyle yapılmayacak.

Ancak esnaf ve özellikle de gençler bu şenliğin tekrar yapılmasını istemektedirler. Bu konudaki belirsizliğin de giderilmesini isteyen geniş halk kitleleri, gazetemizi de arayarak SİSDER Başkanlığından bir açıklama beklediklerini ifade etmektedirler. Geçen sene yapılan şenliğin çok güzel olmasının, havanın güzel olması nedeniyle katılımın yüksek olmasının esnafın iyi iş yapmış olmasının da bu taleplerin artmasında önemli bir etken olduğu gözlenmektedir.

Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz SİSDER Başkanı Eğitimci-Yazar Abdullah GÜLAY, şu bilgileri verdi:
Geçen sene derneğimizin kuruluş bildirgesini bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurmayı, derneğin çalışma alanı olan Sis Dağı’nda yapmayı uygun gördük. Bunu bir şenlikle de taçlandırmak istedik. Geniş bir katılımla ve güzel bir organizasyonla şenliğimizi gerçekleştirdik. Bize de aynı şenliğin tekrarı için yoğun istekler geliyor. Dernek yönetimi olarak konuyu değerlendirmek için yaptığımız toplantıda alınan karar, şenlik yapılmaması yönünde oluştu.

Bundan böyle alt yapı sorunlarına dikkat çekme gayretlerimiz öne çıkacaktır” dedi. “Pazar alanından Ambarlı Obası’na inen yolun çok kötü durumda olduğunu ve geçen sene dönüşün bu istikametten verilmesi neticesinde araç sürücülerinin çok kötü anlar yaşadığını söyleyen GÜLAY, bu yolun artık yapılması gerektiğini ifade etti.

Eynesil, Beşikdüzü, Geyikli ve Şalpazarı Belediyelerinin, ilgili muhtarlarla ve derneğimizle el ele vererek bir buçuk kilometrelik bu yolu yapması çok zor bir iş değildir diyen SİSDER başkanı GÜLAY,  bu ve buna benzer diğer altyapı sorunlarının çözümü için yönetimlere hem yardımcı olacaklarını, hem de konunun basınla birlikte takipçisi olacaklarını ifade etti.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.