Öne Çıkanlar Engin Çırakoğlu TULAŞ İbrahim Karagül Hasan Keskin Şalpazarı

KPSS Başvurusu için 18 Nisan Son Gün!

SINAV TARİHİ: 7-8 Temmuz 2012.

SINAV SAATİ: Sabah oturumları 09.30, Öğleden sonra oturumları 14.30

SINAV ÜCRETİ: Sadece Cumartesi sabah oturumuna girecek adaylar 35.oo TL,  Cumartesi sabah + diğer üç oturumdan herhangi birine girecek olan adaylar 55.oo TL., Cumartesi sabah + diğer üç oturumdan herhangi ikisine girecek olan adaylar 75.oo TL, tüm oturumlara girecek olan adaylar 95.oo TL

BAŞVURU HİZMETİ ÜCRETİ: 3.oo TL.

YENİ ŞİFRE EDİNME ÜCRETİ: 2.oo TL.

DİKKAT!

Başvurusunu yapmayan, başvurusu geçersiz sayılan, sınava girmeyen veya giremeyen, sınava alınmayan veya sınavdan çıkarılan, sınavda başarı sağlayamayan veya sınavı geçersiz sayılan, ücret gerektirmeyen bir işlem için ücret yatıran, aynı işlem için birden fazla ödeme yapan adayların ödedikleri ücret geri verilmez. Bu kılavuzda yer alan ücretlerin dışında başvuru merkezlerine ve bankalara, başka bir ad altında, herhangi bir ücret ödenmeyecektir. İlçemizde Ayten Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürlüğü başvuru merkezidir. 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.